Последната клюка за футболната звезда Благой Георгиев разтърси всички. Слухът гласи,

...
Последната клюка за футболната звезда Благой Георгиев разтърси всички. Слухът гласи,
Коментари Харесай

Приятели на Джизъса проговориха за новата му! Оказа се, че… СНИМКА

Последната клевета за футболната звезда Благой Георгиев раздруса всички. Слухът гласи, че се е сближил с Мария по време на пребиваването им на „ Островът на отшелника “ и към днешна дата са дружно. 

Прясно разведеният Благой е още веднъж магнит за женското внимание и напълно предстоящо стана цел на Мария, която не съумя да блесне с нищо по време на присъединяване си в „ Сървайвър “ и очевидно е решила да се набие в общественото пространство, употребявайки славата на татуирания мачо.

А след края на сървайвърското шоу се появи и скандална фотография, която сякаш удостоверява връзката му с Мария. А наш кореспондент научи пикантни неща от близки до Благой, които разкрива какво се случва сред него и Мария.

Снимката е направена по време на една от сбирките на участниците след края на шоуто, където са били всички останали. Но Мария търсела непосредственост с Благой и от нея потегля изрязаната фотография, на която са сякаш единствено двамата с неговите деца, само че в действителност се виждат и още двама от участниците – Светослав и Татяна, надлежно няма нищо интимно и скандално в фрагмента.

Близки другари на татуирания мачо се заливат от смях след последните вести, че се е хванал с Мария.. „ Толкова ниско ли да е паднал?! Моля ви, не се излагайте. Благой постоянно е имал до себе си красиви и мечтани дами. Няма да се хване тъкмо с Мария, на която бузите в шоуто не стопират да порастват след всеки епизод “, коемнтират негови близки.

Те не крият, че са усетили някакви любовни пориви от страна на Мария към Благой и имат подозрения, че точно тя пуска тези клюки из медиите. „ Мария изобщо не е видът жена на Благой и даже не би се прежалил и за един път да бъде с нея. Видимо тя доста търси неговото внимание – дали е влюбена или желае да се възползва от неговата слава… единствено тя си знае, само че се излага “, безапелационни са осведомени със обстановката.

Всички считат, че Мария е измежду най-незабележимите участници. „ Ще я зпаомним единствено с това, че се търкаляше на арената като гюле и че бузите й стават по-големи и от мекиците, които се опитваше да прави “, съскат в обществените мрежи фенове на шоуто.

Снимките й в обществените мрежи пък повдигат въпроса каква е в действителност нейната специалност и може ли да се назовава инфлуенсър човек, който буди всеобщо отрицание измежду феновете. Тя отпадна към този момент от шоуто, а към финала се насочат Благой Георгиев, Светослав, Татяна, Геновена, Цецо, Едис и Ермина. Един от тях ще грабне огромната премия от 100 бона. /show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР